Maja Blagdan u novom broju Veritasa

Piše

maja_maja

Nakon deset izdanih albuma, brojnih hitova i osvojenih Porina Maja Blagdan se u potpunosti posvetila vjeri, što se odrazilo i na njezinoj karijeri. U duhovnom rock mjuziklu „Uskrsli“ tumači glavnu žensku ulogu – Mariju Magdalenu.

„Kad sam na poziv fra Ivana Bradarića i obitelji Bardun stigla na Sveti Duh, nisam niti slutila što će mi predložiti. Nikada do sada nisam imala priliku pjevati u mjuziklu, a znajući da je iza njih već jedan uspješan projekt „Život za život“ nisam željela propustiti priliku da naučim i iskusim nešto novo“ – prisjeća se Maja prvih kontakata.

Jedna od glavnih uloga i na neki način pripovjedač događaja u mjuziklu je uloga Marije Magdalene o kojoj Maja sa zanosom govori: „Sveta Marija Magdalena je u grupi mojih omiljenih svetaca zbog svoje bezgranične ljubavi prema Gospodinu, odanosti, predanosti, poniznosti, pa i neustrašivosti jer do kraja ostaje kod Križa. Ona nosi cijeli buket osobina i vrijednosti koje cijenim i za koje se nadam da postoje i u meni“.

Probe su u tijeku i to vrlo intenzivno, a i očekivanja sviju su velika. „Očekujem da ćemo mi kao ekipa prvenstveno uživati u druženju i stvaranju, te da ćemo uspješno prenijeti poruku koju nosi ovaj mjuzikl. Budući da je riječ o rock mjuziklu očekujte da ćemo biti žestoki i uvjerljivi! Naravno, očekujemo i oduševljenu publiku“ – zaključuje Maja.

(Cijeli Intervju pročitajte u novom broju časopisa Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskoga za mjesec prosinac)

PODIJELI S PRIJATELJIMA