Održana osnivačka Skupština umjetničke udruge “Kolbe”

Piše

U ponedjeljak 25. siječnja u župnim prostorima župe svetog Antuna Padovanskog u Zagrebu održana je osnivačka Skupština novoosnovane umjetničke udruge “Kolbe”.

Cilj Udruge je obgrliti i objediniti sve projekte ansambla Kolbe u jedan pravni samostalni subjekt u svrhu udruživanja s drugim sličnim subjektima, prijavljivanja na razne natječaje i slično.

Na osnivačkoj Skupštini bili su prisutni gotovo svi članovi ansambla, te su kao takvi postali redovnim članovima Udruge.

Članstvo u Udruzi može biti trojako: redovno (za izvođače), počasno (za sve koji su na bilo koji način doprinijeli osnivanju i unaprjeđivanju rada Udruge) i podupiruće (za sve koji moralno i materijalno podupiru rad Udruge).

Osnivačkoj skupštini su nazočili i gospođica Marija Miličević mag.iur., pravni stručnjak, koja je otpočeka do kraja pratila proces nastanka i osnivanja udruge i bila zadužena za sva pravna pitanja u tom smislu te gospođica Dubravka Mandaković mag.oecc., koja je svojom stručnošću osnutak popratila s ekonomsko – financijske strane, a to će ove dvije sestre u Kristu i dalje raditi te na takav način neizostavno pratiti naš rad i djelovanje.

Izabrana su i neka tijela Udruge:
Branko Bardun, predsjednik
Iva Bardun, tajnik

Članovi Upravnog odbora:
fra Ivan Bradarić
fra Michael Pavić
fra Ivan M. Lotar
Sanja Bardun
Matea Bardun
Dubravka Mandaković
Tomislav Šnidarić (bend Novo Svitanje)
Dora Zelić (zbor)
Zdravko Petek (plesni ansambl)

Sve informacije i prijedloge, kao i Vašu želju za članstvom (podupiruće) možete nam uputiti mail na: ansambl.kolbe@gmail.com

Vjerujemo i nadamo se da će osnutak umjetničke udruge pomoći u nekim pitanjima našem djelovanju te, na veću slavu Božju, donijeti plodove dostojne obraćenja! (Lk 3, 8)

IMG_5323 IMG_5346 IMG_5344 IMG_5324 IMG_5322 IMG_5314 IMG_5310 IMG_5307 IMG_5306 IMG_5302 IMG_5298 IMG_5297 IMG_5296

PODIJELI S PRIJATELJIMA