Poziv na audiciju za nadopunu zbora u mjuziklu “Uskrsli“

Piše

Zbor Kolbe i glazbeni sastav Novo Svitanje pozivaju vas na audiciju za mjuzikl „Uskrsli“ koja će se održati u nedjelju 21. rujna 2014. od 16.00 do 18.00 sati u dvorani sv. Franje u Zagrebu, Sveti Duh 31.

Traže se pjevači za nadopunu zbora Kolbe. Audicija je raspisana za dva muška i jedan ženski vokal.

Svi zainteresirani (ne mlađi od 16 godina) mogu nam se javiti mailom na adresu: novosvitanje@hgu.hr.

Pošaljite nam svoje osobne podatke: kratki životopis, kontakt informacije (e-mail, broj telefona ili mobitela), pripadnost glasovnoj skupini (sopran, mezzosopran, alt, tenor, bariton, bas) i kratku povijest vaših dosadašnjih glazbenih aktivnosti.

Na samoj audiciji predstavit ćete nam se s jednom pjesmom po vlastitom izboru, te sa dijelom pjesme iz mjuzikla „Uskrsli“ koju možete preslušati ovdje i ovdje.

Uz glazbeni talent potrebno je imati glumačke i plesne sposobnosti ili barem veliku sklonost.

U roku od nekoliko dana odgovaramo na sve mailove, te ćemo poslati i detaljnije upute.

Veselimo se svim zainteresiranima i nadamo se da ćemo uspješno surađivati po visokim duhovnim, ali i glazbeno-scenskim standardima, te tako zajedno proslaviti Gospodina!

Organizatori projekta su časopis Veritas (Glasnik sv. Antuna Padovanskoga) i župa sv. Antuna Padovanskog u koprodukciji sa Gradskim kazalištem Komedija, a pokrovitelj je Hrvatska Provincija svetog Jeronima franjevaca konventualaca.

PODIJELI S PRIJATELJIMA