Promjene u mjuziklu Uskrsli

Piše

Nakon odrađene jedne i pol sezone mladi Nikola Pašalić odlučio se iz osobnih razloga povući iz mjuzikla “Uskrsli”. Nikoli od srca zahvaljujemo na uloženom trudu i želimo puno Božjeg blagoslova u životu i radu!

Na njegovo mjesto došao je mladi i perspektivni glazbenik Stjepan Lach. Stjepan ima 21 godinu, student je četvrte godine geografije, nastavničkog smjera. Dolazi iz Turnašice, malog sela pored Pitomače, iz obitelji s četiri sina. U slobodno vrijeme je dobrovoljni vatrogasac, a s obzirom na vrijeme koje provodi uz glazbu, kako sam kaže, može se reći da se bavi i glazbom. Također, pohađa Husar & Tomčić školu pjevanja već dvije godine.

​O glazbi u svome životu kaže:

“Glazba je za mene područje gdje se mogu najviše osloboditi, biti ja i uživati. Osjećam da je glazba moj poziv u kojem se najbolje mogu ostvariti i darovati ljudima svoj talent od Boga.​”

O pozivu na sudjelovanje u mjuziklu “Uskrsli”:​

“Iskreno, jako me iznenadio me poziv da sudjelujem u Uskrslom, pogotovo kad mi je rečeno u kojoj ulozi. Mislim da bi svakom bio velik izazov pokušati prenijeti iskustvo Bogočovjeka Isusa Krista kroz mjuzikl, ali kada sam shvatio o kakvom se projektu radi, rado sam prihvatio ulogu i veselim se probama i izvedbama.”

Premda su izvedbe mjuzikla tek krajem ožujka, a zbor se počinje pripremati tek sredinom veljače, Stjepan je s pripremama započeo u siječnju i već pomalo uvježbava glumački dio zadatka, dok je glazbeni gotovo u potpunosti svladao.

Na tragu govora o promjenama valja spomenuti i dolazak novih plesača koji već imaju svoje prve probe, a na prvom radnom sastanku održanom na Svijećnicu, upoznali su se s većinom ostatka ekipe.

Mjuzikl Uskrsli će ove sezone zasigurno na jedan drukčiji način približiti svim vjernicima otajstvo muke, smrti i uskrsnuća Gospodina našega Isusa Krista!

Veselimo se!

Stjepan_Lach

PODIJELI S PRIJATELJIMA