Završen niz uspješnih izvedbi mjuzikla Uskrsli za ožujak

Piše

Nakon intenzivnih priprema mjuzikl Uskrsli izveden je prošlog tjedna četiri puta u tri dana (26.3. u 19:30 sati, 27.3. u 11:00 i u 19:30 sati i 28.3. u 13:00 sati), što znači da je do sada izveden točno trinaest puta. Sve izvedbe bile su uglavnom rasprodane i s velikim brojem uzvanika iz različitih medijskih kuća i naravno prijatelja. Među gledateljima bili su i učenici osnovnih i srednjih škola, kao i štićenici škola za osobe s poteškoćama. Istaknuo bih različitost termina izvedbi, što je omogućilo svima koji žele dolazak na predstavu.
Velika je radost bila čuti pljesak i ovacije publike, jer je to za nas očiti znak podrške i na kraju krajeva zadovoljstva onim viđenim. Osobito je do izražaja došao mladi Stjepan Lach, koji je po prvi puta igrao ulogu Isusa u mjuziklu, te se u istoj snašao i više nego dobro kako pjevački tako i glumački. Važno je istaknuti i prve nastupe plesnog ansambla Kolbe, koji je osnovan u veljači ove godine i već u ožujku imao prve izvedbe zajedno sa plesačima iz prve postave! Mlada Vedrana Colić se jednako tako izvrsno snašla u ulozi Anđela.
Ansambl, autorski tim i najvažnije publika bili su zadovoljni izvedbama u želji da se naš rad nastavi dokle god nas Providnost bude htjela na ovome putu!
Svima zahvaljujemo na molitvama i podršci svake vrste!
Pozivamo Vas i na nove izvedbe mjuzikla Uskrsli, koje će se održati iza Uskrsa, 20. i 21. travnja ove godine, također u GK Komedija!

0016

PODIJELI S PRIJATELJIMA