“Život za život” u Šibeniku

Piše

U subotu 6. prosinca 2014. zbor Kolbe i ansambl Novo svitanje izveli su duhovni rock mjuzikl “Život za život” dva puta u večeri. Prva predstava izvedena je u 18, a druga u 20 sati. Obje predstave bile su skoro posve rasprodane! Reakcije publike bile su očekivane i predivne! Predivno duhovno iskustvo dogodilo se i za nas kao ansambl, ali osobito za sve one koji su nas došli gledati! Zbor Kolbe svakom izvedbom zvuči sve bolje. Ovaj puta dogodile su se i neke promjene. Osim kasnije uklopljene pjesme “Tvoja vojska” uveden je još jedan glazbeni broj “Suobličen s Kristom” u kojemu Bezgrešna Djevica priprema Maksimilijana, okruženog braćom u molitvi, na žrtvu koja ga čeka.

Također, novost su i dvoje tehničara: Slavomir Travica koji je ovaj puta bio zadužen za prezentacije i Dominik Milanović, majstor rasvjete. Svakako treba istaknuti i povratak našeg Ante Lučića u ulogu svetog Maksimilijana Kolbea, koji je pokazao kako je i dalje dostojan nositi tu glavnu ulogu uz bok našeg Nikole Pašalića, koji se ovaj put vratio ulozi drugog logoraša. Što se tiče novosti u solističkim ulogama svakako treba istaknuti mladu Luciju Maltar, kao Predstavnicu Vojske Bezgrešne u broju “Marijo tebi pjevamo”, te Zvonimira Kalića u ulozi trećeg logoraša u broju “Život na dar”.

Šibenskom HNK od srca hvala na otvorenom srcu i na otvorenim vratima, kao i pohvala za odgovorno i profesionalno izvršenu pripremu za naš dolazak! Hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ovog gostovanja, osobito našem “Producentu u sjeni” fra Ivanu Bradariću, koji svojom revnošću i spremnošću na žrtvu uvijek iznova oduševljava!

PODIJELI S PRIJATELJIMA